ONS TEAM

Graag introduceren wij het team van Petra Lodewijk Mode! Het team dat er dag in dag uit voor zorgt dat je volgens de laatste modetrends gestyled wordt. Tevens voorziet het team je graag van handige modetips & tricks evenals persoonlijk stylingadvies. Het PLM-team bestaat uit:

Hariet   Wie er verantwoordelijk is voor het feit dat onze winkel er altijd zo mooi uitziet? Meet Hariet! Dé styliste van Petra Lodewijk Mode. Hoewel Hariet zorg draagt voor ‘het uiterlijk’ van de winkel, ziet ze er zelf ook altijd prachtig uit. Casual, chique, sportief en altijd trendy. “De juiste kleding opent alle deuren.” - Thomas Füller


 


Dora   Heb je een sportieve en casual stijl én ben je niet bang om op te vallen? Dan is Dora dé vrouw voor jou om je te helpen bij het uitkiezen van de leukste outfits. Dora is groot fan van kleurrijke items en weet als geen ander comfort en elegantie te voorzien van een sportief randje. Favoriete merken? Mos Mosh, Geisha en YaYa!


Petra   "Ik heb het ondernemerschap en de liefde voor mode van huis uit meegekregen". Vanzelfsprekend dus dat ‘Boss’ Petra Lodewijk het stokje overnam toen de tijd daar was. Petra ademt en leeft mode. Zelf draagt ze het liefst merken als YaYa, 10Days en Fabienne Chapot en kan ze ontzettend genieten van langdurige samenwerkingen met o.a. Frank Walder en Roberto Sarto. “Een genot om met deze topmerken samen te mogen werken”, aldus Petra.


Annelies   Trendy storemanager Annelies helpt je graag bij het vinden van de juiste outfit waarbij je persoonlijkheid het best naar  voren komt. “Create your own style. Let it be unique for yourself and get identifiable for others” – Anna Wintour. Haar favoriete merken zijn o.a. Fabienne Chapot, Goosecraft en 10Days. Een combinatie van stoer en comfortabel met een vleugje elegantie en pure vrouwelijkheid.


Imi   Weet je even niet meer welke trends nu in zijn en waar je dit seizoen rekening mee moet houden? Imi heeft alle kennis in huis om jou te helpen bij het samenstellen van de juiste look! Zelf is ze groot fan van Opus, YaYa en Penn & Ink. Ze is een vertrouwd gezicht in onze winkel. Winkelen wordt een feestje met Imi!


Regina  is groot fan van merken met een geheel eigen look & feel zoals YaYa en Juffrouw Jansen. Zo kan een accessoire of detail juist net hét verschil maken tussen alledaags en exceptioneel. Regina is dé persoon om jou te helpen bij het vinden van jouw eigen stijl, een stijl waarin je je comfortabel, vrouwelijk én eigen voelt.

Chantal  is altijd op de hoogte van leuke nieuwe trends! Zelf draagt ze graag Loavies en Fabienne Chapot, maar houdt ook van mooie basics voor een mooie balans! Ze helpt je heel graag met het vinden van je nieuwe outfit en beschikt over een leuke portie humor. Daarnaast straalt ze altijd op onze foto’s op Instagram en Facebook.
 


Inge is hard aan de weg aan het timmeren met haar opleiding tot Manager Retail! Ze loopt stage bij ons en leert op alle vlakken hoe ons bedrijf werkt. Daarnaast staat ze klaar voor jou op de vloer om je te helpen met het vinden van de perfecte outfit, want ook dat hoort erbij. Ook deze beauty is regelmatig te spotten op onze Social Media kanalen!

 

Annerigt Achter de schermen is Annerigt verantwoordelijk voor onder andere de inkoop, de marketing en het contact met onze merken. Haar lievelingsmerken zijn 10Days, Fabienne Chapot en G-Star. “Het inkopen en aansturen van de collecties samen met Petra en het contact met onze merken is echt ontzettend leuk. Daarnaast ben ik altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends. Loving the job!”