Updates

Tijd om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op modegebied! Ontdek welke nieuwe merken en collecties onlangs zijn binnengekomen en laat je inspireren door s werelds beste merken.

Nieuw Loyalty Spaarsyteem bij Petra Lodewijk

25-09-2020

Gratis spaarpunten ontvangen, dat wil jij toch ook!? Speciaal voor onze vaste trouwe klanten die bij ons in het klantenbestand staan, hebben wij het Loyalty Spaarsysteem bedacht. Jij kunt nu gratis punten sparen over jouw modeaankopen! Bij elke besteding van € 5,- ontvang je 1 punt.

BENIEUWD HOEVEEL PUNTEN JE GESPAARD HEBT?
Op de kassabon vind je het aantal gespaarde punten. Een voorbeeld: jij hebt 20 punten gespaard. Dat levert jou € 5,- bestedingstegoed op! Twee keer per jaar keren we jouw spaarpunten* uit in de vorm van een modecheque en kun je deze in de winkel verzilveren. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan ons Loyalty Spaarsysteem! Zo ben je als eerste op de hoogte van het laatste modenieuws, events, aantrekkelijke acties en afprijzingen.

IN ‘T KORT DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

• Ongemerkt sparen
• Bij elke besteding van € 5,- ontvang je 1 punt, elke 20 punten is € 5,- waard
• Je spaart voor mooie kortingen
• 2x per jaar wordt de modecheque uitgekeerd
• Altijd als eerste op de hoogte van acties en events
• Als eerste profiteren van afprijzingen/sale

VOORWAARDEN

• Twee keer per jaar ontvang je een modecheque met het gespaarde bedrag vanaf 40 spaarpunten.
• Benieuwd naar het totaal aantal gespaarde punten? Dit kun je vinden op de kassabon!
• Je spaart geen punten op afgeprijsde artikelen en/of speciale aanbiedingen.
• Verzilver je jouw modecheque** niet voor de aangegeven datum? Dan vervalt de modecheque.
• Jouw modecheque is persoonlijk en niet overdraagbaar.
• Deze cheque is alleen geldig in de winkel (webshop uitgesloten).

* Je spaart geen punten op afgeprijsde artikelen en/of speciale aanbiedingen.
** Op de modecheque staat de datum tot wanneer je jouw cheque kunt verzilveren."Being outdoors is the best entertainment"

13-09-2020
Toegevoegd aan ons assortiment: Het Finse outdoorkledingmerk ICEPEAK! Het merk biedt stijlvolle en functionele outdoorkleding voor jong en oud en laat zich inspireren door actieve mensen die het liefst de hele dag buiten (willen) zijn. Ideaal voor ons koude Kikkerlandje! Benieuwd? Bekijk de collectie bij PLM!


Paisley Mania meets Playful Patchwork

30-08-2020
De nieuwe collectie van Tramontana is allesbehalve saai! Maak kennis met de verschillende thema's waaronder 'Paisley Mania' en 'Playful Patchwork' en verwelkom de vroege herfstdagen met fijne paisley prints en opvallende patchwork designs in tinten als camel en stone red. Laagjes creëren was nog nooit zo gemakkelijk! Benieuwd? Bekijk de collectie hier.

Chapter 8

16-08-2020
Nu in store én online: Chapter 8: The Wild Safari van 10Days! We worden verrast met fijne flattering shapes, luchtige materialen en opvallende prints. Comfortabele statement pieces waaronder een high waist utility broek, yoga legging, zebra hoodie en timeless trenchcoat. Bekijk chapter 8 nu online of kom even langs in de winkel!

SALE vs NEW

05-08-2020
Hoewel de SALE nog in volle gang is, stromen ook de nieuwste collecties van o.a. YAYA, 10DAYS, Sisterspoint en OPUS binnen! Mix sale items met onze new arrivals en creëer zo een geheel nieuwe look, geschikt voor meerdere seizoenen. Heb je iets meer hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste outfits? Dan kun je ook een afspraak inplannen met een persoonlijke styliste op een datum en tijd naar keuze.