Updates

Tijd om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op modegebied! Ontdek welke nieuwe merken en collecties onlangs zijn binnengekomen en laat je inspireren door s werelds beste merken.

Written in the stars

22-11-2020
De nieuwste items van Studio Anneloes zijn binnen! Shop geweldige zwart-wit prints, trendy pasvormen en verrassende details uit de ‘written in de stars’ collectie, waarvoor Studio Anneloes het hoger op zocht. Denk aan verrassende galaxy dessins en pied-de-poule motieven, die elk geheel helemaal afmaken. Perfect voor de feestdagen. Meer zien? Kijk hier!

Fasten your seatbelts

08-11-2020
Hét accessoire dat voor velen een hoogtepunt bereikte in 2005, maakt dit najaar een comeback. De riem. Hoewel mode cyclisch is, is de manier waarop we hem dit seizoen stijlen anders dan een aantal decennia terug. Het accent ligt deze ronde vooral op de taille. Van zwierige maxi-jurken met strik tot rok of pantalon met de riem als speelse finishing touch; de nieuwste collecties van onder meer Enjoy, Fabienne Chapot, Studio Anneloes spelen allemaal in op deze vrouwelijke, elegante en ultra trendy look. Bekijk de collecties online of kom gezellig langs in winkel!

Get cosy!

25-10-2020
Gaat er iets boven een zachte, comfortabele trui? Geef de herfst een warm welkom in de prachtige nieuwe collectie van Enjoy, YaYa en Monari met truien, vesten of cols in klassieke vormen en zachte kleuren, maar ook gewaagdere silhouetten en speelse details als stijlvolle stiksels, franjes, sportieve elementen of dynamische prints. Kortom, voor ieder wat wils dus kom gauw een kijkje nemen in de winkel! Of bestel de trui van je keuze gewoon hier online. 

Art by Nature

11-10-2020
De schoonheid van Nederland omarmt en in kaart gebracht. De nieuwe collectie van Studio Anneloes laat volgens Anneloes zelf zien wat we voor moois in Nederland allemaal hebben. "Het opnemen van de schilderachtige landschappen die ooit door de grote kunstenaars zijn vastgelegd, is de basis geweest voor deze collectie". De voorliefde voor de natuur, dieren en kunst is in deze collectie goed terug te zien met abstract geruite- en bekende animalprints, natuurlijke tinten en primaire basiskleuren. 

Nieuw Loyalty Spaarsyteem bij Petra Lodewijk

25-09-2020

Gratis spaarpunten ontvangen, dat wil jij toch ook!? Speciaal voor onze vaste trouwe klanten die bij ons in het klantenbestand staan, hebben wij het Loyalty Spaarsysteem bedacht. Jij kunt nu gratis punten sparen over jouw modeaankopen! Bij elke besteding van € 5,- ontvang je 1 punt.

BENIEUWD HOEVEEL PUNTEN JE GESPAARD HEBT?
Op de kassabon vind je het aantal gespaarde punten. Een voorbeeld: jij hebt 20 punten gespaard. Dat levert jou € 5,- bestedingstegoed op! Twee keer per jaar keren we jouw spaarpunten* uit in de vorm van een modecheque en kun je deze in de winkel verzilveren. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan ons Loyalty Spaarsysteem! Zo ben je als eerste op de hoogte van het laatste modenieuws, events, aantrekkelijke acties en afprijzingen.

IN ‘T KORT DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

• Ongemerkt sparen
• Bij elke besteding van € 5,- ontvang je 1 punt, elke 20 punten is € 5,- waard
• Je spaart voor mooie kortingen
• 2x per jaar wordt de modecheque uitgekeerd
• Altijd als eerste op de hoogte van acties en events
• Als eerste profiteren van afprijzingen/sale

VOORWAARDEN

• Twee keer per jaar ontvang je een modecheque met het gespaarde bedrag vanaf 40 spaarpunten.
• Benieuwd naar het totaal aantal gespaarde punten? Dit kun je vinden op de kassabon!
• Je spaart geen punten op afgeprijsde artikelen en/of speciale aanbiedingen.
• Verzilver je jouw modecheque** niet voor de aangegeven datum? Dan vervalt de modecheque.
• Jouw modecheque is persoonlijk en niet overdraagbaar.
• Deze cheque is alleen geldig in de winkel (webshop uitgesloten).

* Je spaart geen punten op afgeprijsde artikelen en/of speciale aanbiedingen.
** Op de modecheque staat de datum tot wanneer je jouw cheque kunt verzilveren.