Updates

Tijd om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op modegebied! Ontdek welke nieuwe merken en collecties onlangs zijn binnengekomen en laat je inspireren door s werelds beste merken.

JOIE DE VIVRE

04-08-2019
FALL '19 JOIE DE VIVRE | Nu verkrijgbaar bij Petra Lodewijk Mode: de nieuwe collectie van Catwalk Junkie voor komende herfst genaamd 'Joie de vivre'. Ontdek een vrolijke en trendy collectie met levendige tinten en prints,  versterkt met ruches, franjes en borduurdetails. In deze nieuwe collectie draait het om...De ultieme garderobe voor onderweg, gedefinieerd door vrouwelijkheid en charme. Benieuwd? Bekijk de collectie dan snel online of kom even langs in de winkel.

Zen

21-07-2019
NEW IN | De nieuwste items van YAYA zijn onlangs binnengekomen bij Petra Lodewijk Mode. Maak kennis met de collectie 'The Essentials' waarbij het bij de eerste levering draait om simpliciteit en rust. Toch weet YAYA met de nieuwste levering de aandacht op te eisen. Dit komt mede door het gebruik van fijne details en opvallende dessins waaronder de Japanse vogelprint. Dit alles in een prachtig kleurenpalet van grijs, zand en wit afgewisseld met verwassen rood en zacht bruin. Benieuwd? Bekijk de eerste levering hier!

OUI | Knit. Print. Love

07-07-2019
OUI l Onlangs toegevoegd aan ons assortiment: het Duitse merk OUI. Zeg ja tegen het leven! Oui heeft aandacht voor detail, is geïnspireerd door wereldwijde trends en ademt joie de vivre. Dat betekent frisse designs met opvallende prints en unieke details. Benieuwd? Neem alvast een kijkje online of kom gezellig langs in de winkel.

ELVY BAGS | ACCESSOIRES

23-06-2019
ELVY BAGS l Een vrouw en haar tas....onlosmakelijk met elkaar verbonden want wat is het toch handig om eventjes jouw telefoon, pas, lippenstift en andere kleine benodigdheden mee te nemen als je op stap gaat. Elvy Bags springt hier handig op in door o.a. leuke fannypacks en handtassen aan te bieden. Benieuwd? Bekijk de collectie online of kom gezellig even langs in Franeker!

NEW IN | Chapter 6

12-06-2019
10 DAYS | Chapter 6: fijne velvets, vrolijke yellows, palm prints en smiley faces. Chapter 6 is een feel good hoofdstuk dat het begin vormt van een nieuw onderdeel in het 10DAYS verhaal. Bekijk Chapter 6 nu online én in de winkel!