Updates

Tijd om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op modegebied! Ontdek welke nieuwe merken en collecties onlangs zijn binnengekomen en laat je inspireren door s werelds beste merken.

The Modern Safari

21-06-2020
Chapter 6 van 10Days is binnen! Ontdek het eerste deel / Chapter 'The Modern Safari' van de Safari Collection bij PLM: Tijdloze neutrale kleuren, washed denim, nieuwe luipaard prints en rijke details geïnspireerd op de rauwe natuur. Comfortabele, vrouwelijke en stijlvolle items die perfect zijn voor de zomer! Shop Chapter 6 online of kom gezellig even langs in de winkel.

Lazy Days

07-06-2020
Maak je klaar voor Lazy Days met Catwalk Junkie! Fijne en soepel vallende maxi jurken, rokken en tops in opvallende all-over prints waaronder leopard clash, sunny zebra en Bella stripe. Een easy going en comfortabele collectie zoals we gewend zijn van dit Amsterdamse merk, maar wél met een touch of rebelliousness;)

Play!

24-05-2020
Wat gaat de tijd toch snel! En wat is er veel veranderd! De komende periode zal in het teken staan van verandering. Ik ga de uitdaging aan! De positiviteit en steun de afgelopen weken zijn voor mij veelzeggend en belangrijk geweest. Bedankt lieve klanten & team, zonder jullie had ik het niet kunnen doen! X Petra. Een kijkje in de winkel? Klik op play. 


Let the sun shine!

10-05-2020
Haal die trendy jumpsuit, maxi jurk en comfy shorts maar uit de kast want het mooie weer komt eraan! En hoewel die joggingbroek misschien erg lekker zit, is deze toch écht iets te warm voor komende periode én hebben wij betere en leukere alternatieven die net zo comfortabel aanvoelen. De nieuwste leveringen van o.a. G-Star, Fabienne Chapot, Opus en 10Days bieden dan ook meer dan genoeg stijl en comfort voor komende zomerse dagen.

Urban Jungle

26-04-2020
Nieuwe ronde, nieuwe items bij PLM van Tramontana met verrassende tropische prints en diepe zomerse tinten. Getailleerde maxi jurken in een edgy animal print, soepel vallende rokken, stoere cargo broeken en trendy jumpsuits. We're ready for the sun!