Updates

Tijd om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op modegebied! Ontdek welke nieuwe merken en collecties onlangs zijn binnengekomen en laat je inspireren door s werelds beste merken.

ELVY BAGS | ACCESSOIRES

23-06-2019
ELVY BAGS l Een vrouw en haar tas....onlosmakelijk met elkaar verbonden want wat is het toch handig om eventjes jouw telefoon, pas, lippenstift en andere kleine benodigdheden mee te nemen als je op stap gaat. Elvy Bags springt hier handig op in door o.a. leuke fannypacks en handtassen aan te bieden. Benieuwd? Bekijk de collectie online of kom gezellig even langs in Franeker!

NEW IN | Chapter 6

12-06-2019
10 DAYS | Chapter 6: fijne velvets, vrolijke yellows, palm prints en smiley faces. Chapter 6 is een feel good hoofdstuk dat het begin vormt van een nieuw onderdeel in het 10DAYS verhaal. Bekijk Chapter 6 nu online én in de winkel!

Shop more for less!

26-05-2019
KORTING | SHOP MORE FOR LESS. Profiteer nu van 15% korting op geselecteerde items bij Petra Lodewijk Mode! De korting gaat van de originele prijs af. It's time to shop more for less:)

Digitale Magazine

12-05-2019
Het nieuwe digitale magazine van Petra Lodewijk Mode is nu online te bekijken! Laat je verrassen door gloednieuwe collecties én onze special offers! Op petralodewijkmode.nl vind je een beperkte selectie van ons assortiment. Benieuwd naar nóg meer waanzinnige items? Kom gezellig een kijkje nemen in de winkel.


NEW ITEMS

28-04-2019
De nieuwste items van zomercollectie The Origins van YAYA zijn nu online én in store verkrijgbaar bij Petra Lodewijk Mode. Casual, vrijgevochten en authentiek. Maak kennis met een waanzinnig mooie collectie met o.a. reversible tops, strappy dresses, batwing sweaters en floral print blouses. Benieuwd? Bekijk de collectie nu alvast online.